Boek nu een huishoudelijke hulp in Weert


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Weert bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Weert

Heb je extra hulp nodig in het huishouden? Via Hlprs komt je gemakkelijk en snel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Weert. We snappen best dat jij in het weekend of na een drukke werkweek niet meer zit te wachten op het huishouden. Besteed daarom jouw kostbare vrij tijd aan andere -leuke- dingen!

Hoe werkt Hlprs?

Je kunt een schoonmaakster boeken voor éénmalig, wekelijks of bijvoorbeeld maandelijks. Via het platform kun je dan zelf een dag en tijdstip selecteren waarop je de hulp zou willen ontvangen. Hierna zie je in één duidelijk overzicht alle beschikbare werksters uit de buurt van Weert. Kies dan de helper die het beste bij jou past! We proberen deze keuze zo makkelijk mogelijk voor je te maken door het laten zien van eerdere beoordelingen en badges die de helper verdiend heeft. Het uurtarief wordt door de helper zelf bepaald, op basis van relevante werkervaring en leeftijd. Zo kies je precies de hulp die bij jou past!
We adviseren om altijd meerdere schoonmaaksters te selecteren, voor het geval een hen de boeking moet weigeren. Mochten ze allen de boeking weigeren, wordt jouw boeking alsnog doorgestuurd naar de andere werksters in de regio. Zodra de boeking door een helper is geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Op deze manier kun je alvast kennismaken met elkaar en de werkzaamheden bespreken.

Wat zijn de werkzaamheden?

De huishoudelijke hulpen poetsen erop los! Ze nemen graag jouw hele huis onder handen. Loop tijdens de kennismaking met de hulp een rondje door het huis om alle werkzaamheden te bespreken. Laat gelijk ook even zien waar de schoonmaakspullen staan. Vaak voorkomende taken van de werksters zijn:
Stofzuigen
Dweilen
Afstoffen
Ramen zemen
Achteraf krijg je een factuur van de gewerkte uren, die je gemakkelijk kunt betalen via iDEAL of automatische incasso. Je hoeft dus geen contant geld in huis te hebben!

Hlprs Happiness Garantie

Wil je zeker weten dat alles goed geregeld is voor jou én de schoonmaakhulp? Dat kan! Kies dan voor de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdrage per gewerkte uur ben je verzekerd van 100% tevredenheid. Iedereen wordt happy van deze garantie!
De werkster gaat werken via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig ‘wit’ dus.

Werkster boeken in Weert!

Raadpleeg ons Help Center wanneer je nog vragen hebt.
Hulp nodig in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Weert!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Weert!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...