Boek nu een huishoudelijke hulp in Werkendam


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Werkendam bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Werkendam

Wil jij na een lange werkdag ook thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis? Dat kan! Via Hlprs vind jij snel een gescreende huishoudelijke hulp, zodat jij meteen op de bank kan neerploffen. Wacht niet langer en boek nu zelf de helper in de regio Werkendam.

Happy to help

Happy to help. Dat is ons motto. Interesse in een huishoudelijke hulp in Werkendam? Boek nu zelf de helper in jouw regio. Geef aan op welke dag en welk tijdstip voor jou uitkomt en maak vervolgens zelf de keuze uit een groot aanbod van huishoudelijke hulpen. Wij proberen die keuze zo gemakkelijk mogelijk voor jou te maken door het laten zien van eerdere beoordelingen en badges. Werksters kunnen een badge verdienen door het afronden van een aanvullende screening of een relevante cursus. Het uurtarief staat per schoonmaakster aangegeven. Dit hebben ze zelf bepaald, op basis van het advies wat wij gegeven hebben.
Alle helpers werken ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Wel zo fijn om te weten dat het goed geregeld is! Daarnaast nemen wij alle administratie uit handen. De betaling loopt via een betrouwbare betalingsprovider. Elke maand ontvang je de factuur van de gewerkte uren en die kun je gemakkelijk voldoen via iDEAL of een automatische incasso. Hierna ontvangt de schoonmaakster het bedrag netjes en veilig het salaris op de rekening. Veilig en snel voor iedereen!

Hlprs Happiness Garantie

Wil je zeker weten dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp? Kies dan voor de Hlprs Happiness Garantie. Iedereen wordt happy van deze garantie! Dit op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus. Deze garantie zorgt onder andere voor doorbetaling bij ziekte van de huishoudelijke hulp en het wegvallen van het eigen risico bij schadegevallen.

Taken van de schoonmaakster

De huishoudelijke hulpen uit Werkendam poetsen erop los! Zo helpen ze graag bij eenvoudige taken zoals stoffen en dweilen, maar ook graag met andere taken. Denk hierbij aan het zemen van de ramen of het strijken van het wasgoed. Vaak voorkomende taken zijn:
Vloeren dweilen
Ramen wassen
Kamers stofzuigen
Interieur afstoffen
Zodra de boeking is bevestigd via het platform, dan kunnen jullie zelf een afspraak inplannen. Je kunt via het platform alvast contact opnemen via de handige chatfunctie. Zo kun je elkaar alvast leren kennen en de werkzaamheden bespreken.

Huishoudelijke hulp Werkendam: Boek direct!

De helpers bij jou in de regio staan te popelen om bij jou aan de slag te gaan als huishoudelijke hulp. Wie kies jij? Plaats snel een boeking en check de helpers bij jou in de buurt! Nog vragen over het boekingsproces? Neem dan een kijkje op het Help Center.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Werkendam!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...