Boek nu een huishoudelijke hulp in Winterswijk


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Winterswijk bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel jouw ideale huishoudelijke hulp in Winterswijk

Geen tijd, geen zin? Schakel dan gemakkelijk een huishoudelijke hulp in! Dé oplossing voor wanneer je het huishouden liever aan iemand anders overlaat. Boek snel een gescreende huishoudelijke hulp in Winterswijk via het platform van Hlprs!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Schoonmaakster via Hlprs, zo gevonden

Via het platform geef je aan of je éénmalig of structureel hulp nodig hebt. Mocht het alleen op een specifieke dag kunnen, dan kun je dit ook selecteren. Vervolgens kies je zelf de meest geschikte schoonmaakster uit. We proberen de keuze zo makkelijk mogelijk voor jou te maken, door het laten zien van eerdere beoordelingen en badges. Deze badges kunnen verdiend worden door bijvoorbeeld het afronden van een relevant schoonmaakcursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Zo weet je precies wat je van de helper kunt verwachten!
De schoonmaaksters bepalen zelf het uurtarief. Hlprs geeft ze natuurlijk wel een advies, op basis van leeftijd en eerdere werkervaring. Je kunt jouw keuze dus ook baseren op dit uurtarief. Zo kies je altijd een hulp die past in jouw budget!

Taken van de schoonmaakster

De werksters via Hlprs voeren een tal van werkzaamheden uit. Dit alles in overleg, maar er zijn altijd een aantal standaard huishoudelijke klusjes zoals stoffen, stofzuigen en dweilen. Jij bepaalt natuurlijk wat er uiteindelijk gedaan moet worden in huis. We adviseren om tijdens de kennismaking deze taken goed te bespreken. Veelvoorkomende taken zijn:
Strijken
Wassen
Ramen zemen
Badkamer en keuken poetsen

100% tevredenheidsgarantie

Wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp? Dan raden wij zeker de Hlprs Happiness Garantie aan! Iedereen wordt happy hiervan! Deze garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis, waardoor zij volledig ‘wit’ werken. Geen zorgen, je wordt niet opgezadeld met stapels administratie. Wij nemen dit voor jou uit handen. Zo zorgen wij onder andere voor de facturatie van de gewerkte uren. Het enige waar jij dan nog aan hoeft te denken, is de betaling van de factuur. Dit kan eenvoudig en veilig via iDEAL of door een automatische incasso.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Winterswijk

Vragen over het boekingsproces? Bekijk ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen! Besteed je vrije tijd weer aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Winterswijk!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...