Huishoudelijke hulp Zutphen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Zutphen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Een huishoudelijke hulp in Zutphen vind je via Hlprs

Heb je ondersteuning nodig in het huishouden? Of heb je simpelweg geen zin om het nog langer bij te houden? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres! Binnen enkele minuten heb je een gescreende huishoudelijke hulp geboekt. Wacht niet langer en besteed jouw kostbare vrije tijd aan andere -leuke- dingen.

Waarom een helper via Hlprs?

Happy to help! Dat is ons motto. Wij willen graag dat iedereen happy is en dat kan met onze de Hlprs Happiness Garantie. Je kunt hier optioneel gebruik van maken tijdens jouw boeking. Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp. Zo wordt de schoonmaakster doorbetaald bij ziekt en vervalt het eigen risico bij de aansprakelijkheidsverzekering (bij bijvoorbeeld schadegevallen). Wij garanderen met deze garantie 100% tevredenheid!
Je wordt niet opgezadeld met bergen administratie, want die nemen wij voor je uit handen! Je ontvangt achteraf een factuur van de gewerkte uren en die je kun je veilig voldoen via iDEAL of een automatische incasso. Alle werksters in Zutphen werken volledig ‘wit’, via de Regeling dienstverlening aan huis. Volledig legaal dus!

Hoe werkt Hlprs?

De poetshulpen via Hlprs helpen jou graag in het huishouden! Tijdens de kennismaking adviseren we om een rondje te lopen door het huis zodat je precies per ruimte kan aangeven wat er van de hulp wordt verwacht. Denk hierbij aan de standaard werkzaamheden, zoals stoffen en dweilen, maar ook iets extra’s is mogelijk. Veel voorkomende werkzaamheden:
Dweilen
Ramen lappen
Stofzuigen
Badkamer poetsen en toilet schoonmaken
Het enige waar jij nog voor hoeft te zorgen, zijn de schoonmaakmiddelen! Jij bent hier namelijk verantwoordelijk voor.

Alles goed geregeld

Via het platform vul je je postcode in en het moment waarop er schoongemaakt dient te worden. Vervolgens zie je in één overzicht alle beschikbare huishoudelijke hulpen in regio. In het profiel van de hulp zie je een foto, werkervaring, motivatie en het uurtarief. Het uurtarief is door de helper zelf bepaald op basis van eerdere werkervaring en leeftijd. Je mag nu helemaal zelf kiezen! We adviseren alleen wel om meerdere helpers te selecteren, voor het geval een van hen niet meer beschikbaar is.
Zodra de boeking is bevestigd door de schoonmaakster, kun je contact opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je alvast elkaar leren kennen en de werkzaamheden bespreken.

Huishoudelijke hulp Zutphen: boek direct!

Heb je nog vragen? Het antwoord hierop vind je vast in ons Help Center!
Kijk snel welke huishoudelijke hulpen in Zutphen beschikbaar zijn en kies snel jouw favoriet!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Zutphen

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...