Hulp in de huishouding gezocht


Hulp in de huishouding gezocht? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Hulp in de huishouding gezocht? Die vind je snel via Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De poetshulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Hulp in de huishouding gezocht? Welkom bij Hlprs!

Hulp in de huishouding gezocht? Dan ben je een geluksvogel, want je bent nu precies op het juiste moment op de juiste website. Via het online platform Hlprs vind je eenvoudig en vlug een huishoudelijke hulp. Hoe? Lees snel verder!
In een schoon huis voel je je veel fijner toch? Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, zeggen ze weleens. Zo denken wij er ook over! Daarom willen we het voor jou makkelijk maken om snel de juiste huishoudelijke hulp te vinden. En het leuke van Hlprs: Je mag zelf kiezen wie bij jou komt poetsen! Als je een boeking geplaatst hebt via een van de buttons op deze pagina, mag je zelf je helper kiezen. Jij weet het beste wat je zoekt!

Ik wil een huishoudelijke hulp, wat moet ik doen?

Niet zoveel. Schrijf je in op ons platform, geef je voorkeuren voor tijd en dagen aan en kies lekker zelf je helper. Alle helpers die jij ziet, wonen bij jou in de buurt. Wel zo makkelijk. En wat óók makkelijk is, is dat je bij elke helper ziet hoeveel ervaring hij of zij heeft. Je ziet ook badges, die aangeven hoe ver de helper gescreend is. En last but not least: reviews van eerdere klanten! Best leuk hoor, je eigen helper kiezen. Helper gekozen? Dan is het tijd om kennis te maken. Dat kan via de chatfunctie of telefonisch. Je mag zelf een afspraak plannen met de helper.
Een huishoudelijke hulp helpt je met allerlei taken in huis. Een paar voorbeelden:
Vloeren dweilen
Kamers stofzuigen
Ramen wassen
Meubels afstoffen
Badkamer & toilet schoonmaken
Wij willen gewoon dat jij snel de juiste hulp vindt. Daarom heb jij bij ons de touwtjes in handen. Je mag zelf je helper kiezen. Jij weet immers het best wat je wil en waar je een goed gevoel van krijgt. Je ziet de helpers bij jou in de buurt die beschikbaar zijn op de door jouw aangegeven dag en tijd.

100% tevredenheidsgarantie

We regelen alles goed voor jou en de helper! De helper werkt in het wit, volledig legaal. Geen illegale praktijken met contant geld, want dat kan jou en de helper duur komen te staan. Dat willen we niet, dus de helpers werken wit volgens de Regeling dienstverlening aan huis.
Over facturatie of administratief gedoe hoef jij je geen zorgen te maken, regelen wij voor je. En weet je wat ook goed geregeld is? De betaling! Kies voor automatische incasso of een betaling via iDEAL. Als jij betaald hebt, krijg de betrouwbare poetsvrouw snel en veilig uitbetaald. Daar kun je van op aan!

Hulp in de huishouding gezocht? Boeken maar!

Als je hulp in de huishouding zoekt, hoef je niet meer verder te zoeken. Boek vandaag nog, dan is jouw huis binnen de kortste keren weer helemaal schoon!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...