Poetshulp gezocht


Poetshulp gezocht? Vind snel een helper via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Zoek je een poetshulp? Hier heb je die zo gevonden

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de schoonmaaksters die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete poetshulp.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de poetshulp hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een poetshulp via Hlprs?

Een poetshulp helpt je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de poetshulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt poetsen, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Poetshulp nodig? Die vind je snel via Hlprs

Poetshulp gezocht? Kom jij even goed weg dat je Hlprs hebt gevonden! Via ons online platform vind jij snel en eenvoudig de juiste hulp voor die schoonmaak klusjes in en om huis. Hoef je zelf niet te doen joh! Scheelt je wekelijks weer een paar uurtjes die jij mooi kunt besteden aan andere (leuke) dingen.

Wil je graag een poetshulp? Werkt simpel!

Plaats een boeking via een van de buttons op deze pagina. Daar vul je je gegevens in en geef je je voorkeursdag en -tijd aan. Wensen of bijzonderheden? Kun je er allemaal bijzetten! Daarna werkt het simpel: je ziet een overzicht van alle actieve helpers bij jou in de regio. Het leuke aan Hlprs is dat jij helemaal zelf mag kiezen wie jouw poetshulp wordt!
En die keuze? Die maken we je makkelijk! Elke helper heeft een eigen profiel waarin een verhaaltje staat over de werkervaring of motivatie. Ook zie je aan de groene badges welke onderdelen van de screening de helper heeft gedaan. Nou, jij hoeft alleen nog maar de poetshulp te kiezen die bij de situatie past. Of waar je een goed gevoel bij hebt, dat kan natuurlijk ook.

Wat doet een huishoudelijke hulp bij jou in huis?

De schoonmaakster of schoonmaker (ja, mannen kunnen ook poetsen!) nemen allerlei soorten huishoudelijke taken van je over. Naast standaard schoonmaaktaken, zoals stoffen en stofzuigen, verrichtten de poetshulpen ook andere klusjes. Denk hierbij aan zaken als het opmaken van bedden, strijken van wasgoed en wassen van ramen. Vaak voorkomende klussen:
Vloeren dweilen
Kamers stofzuigen
Badkamer & toilet schoonmaken
Ramen wassen
Meubels afstoffen
Wij willen gewoon dat jij snel de juiste poetshulp vindt. Daarom heb jij bij ons de touwtjes in handen. Je mag zelf je helper kiezen. Jij weet immers het best wat je wil en waar je een goed gevoel van krijgt. Je ziet de helpers bij jou in de buurt die beschikbaar zijn op de door jouw aangegeven dag en tijd.

Hlprs is snel, veilig en betrouwbaar, daar kun je van op aan!

De helpers werken wit, gewoon zoals het hoort. Dit levert jou, maar ook de helper veel voordelen op. Maak je geen zorgen om facturatie, daar zorgen wij voor! En de betaling? Die verloopt veilig en vlot via een betalingsprovider! De poetshulpen werken via de Regeling dienstverlening aan huis.
Wij willen het beste voor jou en de helper. Daarom kun je kiezen voor de Hlprs Hapiness Garantie. De watte? De Hlprs Happiness Garantie! Als je die neemt, ben je gedekt tegen risico’s. Het werkt op basis van risk sharing, eerlijker dan verzekeren! Schade wordt gedeeld door de klanten die de garantie gebruiken.

Poetshulp gezocht? Die vind je snel bij Hlprs!

Laat dat schoonmaakwerk maar over aan een poetshulp via Hlprs. En als je dat dan toch doet, dan maar nu meteen toch?
Zien we jouw boeking voor een poetshulp snel tegemoet?

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...