Poetsvrouw: zo gevonden


Zoek jij een poetsvrouw? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een poetsvrouw via Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de poetsvrouwen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De poetshulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Een poetsvrouw in jouw regio, zo gevonden via Hlprs

Stel je voor: een poetsvrouw maakt iedere week je huis helemaal brandschoon. Dat je thuiskomt in een fris huis en dat je die tijd lekker overhoudt voor je hobby! Via Hlprs maak je deze situatie werkelijkheid! Je vindt via ons online platform snel een helper die je huis schoonmaakt van boven tot onder. Fijn hè?
Het werkt simpel. Heel simpel. Hoe? Jij plaatst een boeking en geeft daarin aan op welke dagen en tijden je een poetsvrouw wil. Of het nu gaat om een wekelijkse grondige schoonmaak of om een berg afwas die weggewerkt moet worden, dat maakt niet uit! Deze klusjes doen de schoonmaaksters vaak:

Dit doet een poetsvrouw

De huishoudelijke hulpen helpen jou met allerlei schoonmaak klusjes in huis. Naast standaard schoonmaaktaken, zoals stoffen en stofzuigen, verrichtten ze ook andere klusjes. Denk hierbij aan zaken als het opmaken van bedden, strijken van wasgoed en wassen van ramen. Vaak voorkomende klussen:
Vloeren dweilen
Kamers stofzuigen
Ramen wassen
Meubels afstoffen
Badkamer & toilet schoonmaken
Wij willen gewoon dat jij snel de juiste hulp vindt. Daarom heb jij bij ons de touwtjes in handen. Je mag zelf je helper kiezen. Jij weet immers het best wat je wil en waar je een goed gevoel van krijgt. Je ziet de helpers bij jou in de buurt die beschikbaar zijn op de door jouw aangegeven dag en tijd.

Tevredenheid gegarandeerd

We willen dat je tevreden bent. Daarom hebben we de Hlprs Happiness Garantie. Als je daarvoor kiest, ben je gedekt tegen risico's, zoals bij schade of ziekte van de helper.
Van elke helper zie je een profiel, waarin je ziet wat de werkervaring en motivatie van de poetsvrouw is. Aan de groene badges zie je of en welke stappen de helper heeft gezet in het screeningsproces.
We regelen alles goed voor jou en de helper! De helper werkt in het wit, volledig legaal. Geen illegale praktijken met contant geld, want dat kan jou en de helper duur komen te staan. Dat willen we niet, dus de helpers werken wit volgens de Regeling dienstverlening aan huis.
Over facturatie of administratief gedoe hoef jij je geen zorgen te maken, regelen wij voor je. En weet je wat ook goed geregeld is? De betaling! Kies voor automatische incasso of een betaling via iDEAL. Als jij betaald hebt, krijg de betrouwbare poetsvrouw snel en veilig uitbetaald. Daar kun je van op aan!
Boek direct een poetsvrouw, kies jouw favoriet in de regio!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...