Schoonmaakwerk


Schoonmaakwerk te doen in huis? vind snel een helper via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Schoonmaakwerk boek je bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de schoonmaaksters die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De poetshulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Voor schoonmaakwerk moet je bij Hlprs zijn

Schoonmaakwerk te doen in huis? Via Hlprs vind jij snel en eenvoudig een betrouwbare hulp in de huishouding. Heerlijk toch, als je niet meer zelf heel die vloer hoeft te dweilen en de badkamer hoeft schoon te maken. Wat je allemaal wel niet kan doen met die extra tijd joh!

Hlprs: happy to help!

Ja, wij zijn blij dat we jou kunnen helpen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij snel een geschikte helper over de vloer krijgt die al jouw schoonmaakwerk overneemt. Hoe doen we dat? Op het online platform Hlprs zie je alle helpers bij jou in de buurt. Jij mag zelf de helper selecteren die het best past bij je wensen en behoeftes. Jouw boeking, jouw feestje.
Het werkt simpel: plaats een boeking, vul je gegevens en voorkeuren in en kijk welke helpers beschikbaar zijn in jouw omgeving. Helper gevonden? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Je kunt natuurlijk ook eerst contact opnemen met de helper via de chat of telefonisch. De betaling gaat vloeiend. Kies uit overboeken via IDEAL of een automatische incasso. De betalingsprovider zorgt ervoor dat jouw helper netjes en veilig wordt uitbetaald. Jij blij, helper blij!

Wat doet een huishoudelijke hulp bij jou in huis?

De schoonmaakster of schoonmaker (ja, mannen kunnen ook poetsen!) nemen allerlei soorten huishoudelijke taken van je over. Naast standaard schoonmaaktaken, zoals stoffen en stofzuigen, verrichtten ze ook andere klusjes. Denk hierbij aan zaken als het opmaken van bedden, strijken van wasgoed en wassen van ramen. Vaak voorkomende klussen:
Vloeren dweilen
Kamers stofzuigen
Badkamer & toilet schoonmaken
Ramen wassen
Meubels afstoffen
Wij willen gewoon dat jij snel de juiste hulp vindt. Daarom heb jij bij ons de touwtjes in handen. Je mag zelf je helper kiezen. Jij weet immers het best wat je wil en waar je een goed gevoel van krijgt. Je ziet de helpers bij jou in de buurt die beschikbaar zijn op de door jouw aangegeven dag en tijd.

Waarom een huishoudster via Hlprs een goed idee is

We kunnen hier natuurlijk een leuk verhaaltje schrijven met onzin, maar daar houden we niet zo van. Wij willen gewoon het beste voor jou en de helper. Daarom zorgen we ervoor dat alles goed is geregeld, ook dekking tegen risico’s. Met de Hlprs Happiness Garantie dek je jezelf in op basis van het risk-sharing model. Optioneel, maar zeker een aanrader!
De helpers werken volledig wit. Daar kun je vanuit gaan. Ze werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over administratie en facturatie. Dat nemen wij voor je uit handen. En de helpers? Die lopen geen risico’s op boetes en zijn gedekt tegen schades.

Schoonmaakwerk: boek vandaag nog via Hlprs

Laat dat schoonmaakwerk maar over aan een helper via Hlprs. En als je dat dan toch doet, dan maar nu meteen toch?
Nou, boeken maar, die helper. Schoon huis, schoon hoofd!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...