Boek nu een tuinman in Vlaardingen


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Vlaardingen via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Zoek je een tuinman in Vlaardingen?

Wanneer je gebruik maakt van ons platform boek je met alle gemak een tuinman in Vlaardingen en omstreken. En als we met ‘alle gemak’ zeggen, bedoelen we ook dat het écht heel makkelijk is. 3 stappen en het is geregeld:
Stap 1: je plaatst je klus
Stap 2: Bekijk de beschikbare helpers in je omgeving en maak hieruit een selectie op basis van wat jij belangrijk vindt
Stap 3: Je klus wordt geaccepteerd en je kan in overleg met de tuinier de planning voor de uitvoer maken

Waarom via Hlprs?

Een helper via Hlprs is niet alleen handig, maar ook veilig. Alle dienstverleners moeten een ID-verificatie doorlopen om überhaupt gebruik te maken van het platform. Daarnaast zie je wat de ervaring is van de helper en hoe veel klussen hij of zij al via ons heeft uitgevoerd in het verleden. Ook weet je gelijk hoe andere klanten de samenwerking hebben ervaren.
De tuiniers bepalen hun eigen tarief. Dit is natuurlijk geen natte vinger werk; buiten hun eigen ervaring, is dit tarief ook gebaseerd op het aantal beschikbare dienstverleners in hun omgeving en de hoeveelheid relevante werkervaring die ze hebben.
Je ziet direct welke tuinmannen er beschikbaar zijn voor je klus en wat ze je te bieden hebben. Zo bepaal je helemaal zelf uiteindelijk wie er bij je aan de slag gaat en wat de klus je gaat kosten.
Er is ook geen gedoe met cash, want de betaling doe je gewoon achteraf online. Dit kan via iDEAL, zodat je zeker weet dat dit heel makkelijk én veilig is. De dienstverleners werken natuurlijk ook gewoon wit; via de Regeling dienstverlening aan huis.
Om nu écht dat laatste beetje zorgen dat je mogelijk nog hebt weg te nemen, bieden we de Hlprs Happiness Garantie aan. Hiermee ben je ook in het geval van schade, ziekte van de tuinhulp of andere minder fijne toestanden 100% gedekt. Dit is door middel van risk-sharing, waardoor je dus ook geen onnodig hoge premies betaalt.
Ook andere diensten in en romdom huis kunnen via Hlprs geboekt worden. Vanuit het platform plaats je gemakkelijk een klusopdracht of boek je een (eenmalige of vaste) oppas of huishoudelijke hulp. Op die manier hoef jij je eigenlijk nergens meer druk om te maken.
Hadden we al gezegd dat we happy to help zijn?

Waar kan de tuinhulp je zoal bij helpen?

Je bepaalt uiteindelijk helemaal zelf welke klus je plaatst. Ben je nu op zoek naar wat inspiratie, omdat je bijvoorbeeld niet zo goed weet waar je moet beginnen? Je kan denken aan klussen zoals:
Grasmaaien en schoffelen
Snoeiwerk
Onkruid verwijderen
Planten verzorgen
Schuttingen plaatsen

Laat een tuinman in Vlaardingen je helpen!

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Check dan het Help Center.
Kom je er zelf niet aan toe je tuin aan te pakken? Boek dan gemakkelijk en snel een tuinman in Vlaardingen!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Vlaardingen vind je een helper:

Vlaardingen Centrum Vlaardingen Noord Vlaardingen Zuid Vlaardingen West Vlaardingen Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...