Huishoudelijke hulp Appingedam


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Appingedam bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Appingedam

Wij begrijpen dat je in het weekend liever andere -leuke- dingen doet dan het huishouden. Groot gelijk! Hlprs biedt daarom de juiste oplossing: een gescreende huishoudelijke hulp.
Via het online platform van Hlprs kom je razendsnel in contact met een huishoudelijke hulp uit de regio Appingedam. Je mag bij ons zelf de hulp uitkiezen. Waarom we deze keuze aan jou overlaten, is omdat jij zelf het beste weet welke schoonmaakster er bij jou past en aansluit bij jouw wensen. Selecteer een moment waarop jij de hulp zou willen ontvangen en vervolgens zie je alle helpers uit de regio Appingedam. Je kunt tevens ook beoordelingen van andere klanten inzien en badges die er zijn verdiend. De badges kunnen door de helpers verdiend worden bij het doorlopen van een aanvullende screening óf het volgen van een relevante cursus. Dat maakt de keuze makkelijker toch?
De werksters bepalen zelf hun uurtarief. Wij geven ze natuurlijk wel een richtlijn op basis van eerdere werkervaring en hun leeftijd.

Wat doet de helper?

De helpers helpen je graag met allerlei schoonmaakwerkzaamheden in huis. Denk hierbij aan een aantal standaardtaken, zoals stoffen en dweilen, maar ze vinden het ook geen probleem om een wasje te draaien of te strijken. Veel voorkomende taken:
Stoffen
Stofzuigen
Ramen lappen
Badkamer schoonmaken
Nadat je de helper hebt geboekt, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Dit is een handige manier om elkaar al een beetje te leren en de werkzaamheden te bespreken. Vertel bijvoorbeeld ook iets over jouw verwachtingen, de grootte van het huis en vraag met welke schoonmaakmiddelen de hulp graag schoonmaakt.

De voordelen van Hlprs

Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig in het wit dus. Je hoeft je geen zorgen te maken om de administratie en facturatie, dit regelen wij voor je. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het doen van de betaling, maar dit kan eventueel ook via de automatische incasso. Een iDEAL betaling is ook gewoon mogelijk. Betalen doe je altijd achteraf.
Een extra voordeel van het boeken van een huishoudelijke hulp via Hlprs, is dat je kunt kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Uniek in Nederland! Deze garantie is op basis van risk-sharing en betaalt uit in geval van schade en ziekte van jouw hulp. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper! 100% tevredenheid!

Huishoudelijke hulp boeken in Appingedam

Ben je ook enthousiast geworden? Boek dan direct een huishoudelijke hulp en houd meer tijd over voor leuke dingen!
Hulp nodig bij het boeken? Of andere vragen? Bekijk eens ons Help Center!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Appingedam!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...