Boek nu een witte werkster


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een witte werkster bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de witte werksters die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een witte werkster via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een witte werkster bij Hlprs

Sommige keuzes zijn hele slimme keuzes. Een schoonmaakster boeken bijvoorbeeld. Dat kan simpel en snel bij Hlprs, het online platform voor een schoonmaakster. Jij hoeft je niet meer druk te maken over het huishouden en je houdt ook nog eens tijd en energie over voor andere dingen. Beter kan niet toch?

Wat kun je verwachten van Hlprs?

Een eenvoudig online platform waar jij snel een geschikte witte werkster vindt! Het voordeel van Hlprs is dat je zelf je helper mag kiezen! Je ziet alle helpers bij jou in de regio die beschikbaar zijn op de gekozen tijd en dag. Kies vervolgens de helper die het best bij je past!
Keuken en badkamer poetsen
Bed opmaken
Stoffen
Stofzuigen
Toilet schoonmaken
Een eenvoudig online platform waar jij snel een geschikte schoonmaakster vindt! Het voordeel van Hlprs is dat je zelf je helper mag kiezen! Je ziet alle helpers bij jou in de regio die beschikbaar zijn op de gekozen tijd en dag. Kies vervolgens de witte werkster die het best bij je past! Maak kennis met de helper via de online chatfunctie of telefonisch. Spreek samen af wanneer de helper aan de slag gaat bij jou. De betaling verloopt veilig en eenvoudig via een betalingsprovider. Betalen kan met iDEAL of met automatische incasso. Zo weet je zeker dat de witte werkster netjes en veilig uitbetaald wordt.

Jouw voordelen van een witte werkster

Weet je waar wij blij van worden? Van jou zo goed mogelijk helpen! De keuze voor een helper maken we zo makkelijk mogelijk voor je. Je ziet bij elke helper de ervaring, reviews van eerdere klanten en hoe ver de helper is in het screeningsproces. Dat laatste zie je aan de groene badges in het profiel van de helper.
De helpers hebben allemaal een ID-verificatie gehad. Als ze willen, mogen ze nog meer screeningsstappen zetten. Je bepaalt natuurlijk zelf de schoonmaak taken in huis. Van woonkamer tot zolder: kies zelf wat je gepoetst wil hebben.
Wil je beschermd zijn tegen alle risico’s en zeker weten dat het voor jou en de helper goed is geregeld? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. Deze garantie is gebaseerd op risk sharing, eerlijker dan verzekeren.
De helpers die werken via Hlprs vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Dat is wel zo fijn, want zo zit jij niet met administratieve lasten! En de helper? Die krijgt geen boetes!
Welke helper kies jij? Check snel welke witte werksters er in jouw regio actief zijn en selecteer je favoriet!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...