Huishoudelijke hulp Bergambacht


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Bergambacht bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Bergambacht

Baal jij er van dat je in het weekend het huis kan gaan schoonmaken na een lange werkweek? Hlprs begrijpt dit. Daarom kun je via ons platform snel en gemakkelijk een huishoudelijke hulp boeken. Op die manier houd jij tijd over voor andere -leuke- dingen!

Hoe kun je een hulp boeken?

Het boeken van een hulp gaat heel gemakkelijk. Geef gewoon aan wanneer je de hulp nodig hebt en kies vervolgens de hulp die jij het meest geschikt vindt. In een overzicht kun je alle schoonmaaksters zien in omgeving Bergambacht, plus vaak hebben ze al beoordelingen van andere klanten en badges. Badges zijn door de werksters te verdienen bij het volgen van een schoonmaakcursus en het doorlopen van een aanvullende screening. Zo heb jij wat meer zekerheid dat de hulp ook écht goed is en betrouwbaar!
De huishoudelijke hulpen worden door ons ‘helpers’ genoemd. Ze zijn er natuurlijk ook om jou te helpen! Vaak voorkomende werkzaamheden van de helpers:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Sanitair schoonmaken

De voordelen van Hlprs

Wanneer je een huishoudelijke hulp boekt, kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Niet verplicht, maar zeker een aanrader! Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. Dat alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
Daarnaast heb je bij Hlprs geen omkijken naar de administratie en facturatie. Dit wordt voor je geregeld. De betaling doe je gemakkelijk achteraf via iDEAL of een automatische incasso.
Alle schoonmaaksters via Hlprs werken via de Regeling dienstverlening aan huis, legaal dus. Ook fijn om te weten! Ze zijn tevens allemaal gescreend, door middel van een ID-check.

Boek een huishoudelijke hulp in Bergambacht!

Wacht niet langer en boek een huishoudelijke hulp in Bergambacht!
Bij vragen of verdere uitleg, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan gemakkelijk via de mail.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Bergambacht

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...