Boek nu een huishoudelijke hulp in Beuningen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Beuningen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Beuningen

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het huishouden? Hlprs zorgt ervoor dat jij je vrije tijd kan besteden aan andere -leuke- dingen. Via ons kom je makkelijk en snel in contact met gescreende huishoudelijke hulpen in de omgeving Beuningen.
Op ons platform zie je in één duidelijk overzicht alle actieve helpers. De keuze voor een gepaste schoonmaakster ligt volledig in jouw handen. Natuurlijk proberen we dit voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Alle werksters kunnen bijvoorbeeld badges verdienen door het volgen van een cursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Op het platform zie je per helper over welke badges hij of zij beschikt en lees je verschillende beoordelingen. Deze beoordelingen zijn geschreven door klanten waar de helper eerder heeft gewerkt.
Na de boeking kun je contact opnemen met de schoonmaakster via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je alvast de werkzaamheden bespreken en elkaar leren kennen!

Wat doet de helper?

De helpers zijn van alle markten thuis. Naast de basis schoonmaakklusjes zoals stoffen en dweilen, helpen ze ook met het wassen van ramen en het opmaken van bedden. Vaak voorkomende taken:
Stoffen
Dweilen
Stofzuigen
Reinigen van toilet en badkamer

Hlprs Happiness Garantie

Als je het écht goed geregeld wil hebben, kies je voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben je verzekerd van 100% tevredenheid! Wie wil dat nou niet? Deze garantie is op basis van risk-sharing en dus eerlijker dan verzekeren.
Alle huishoudelijke hulpen vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor werkt de helper bij jou volledig in het ‘wit’. Geen zorgen, je wordt niet met bergen administratie opgezadeld. Het enige wat jij hoeft te doen is achteraf betalen via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso, dat is alles!

Boek een huishoudelijke hulp in Beuningen

Vragen of onduidelijkheden? Stuur een mailtje naar de klantenservice of maak gebruik van de online chat. We helpen je graag!
Besteed je vrije tijd aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Beuningen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Beuningen

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...