Huishoudelijke hulp De Bilt


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in De Bilt bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp De Bilt

Heb jij ook geen zin om na een lange werkweek het huishouden nog te moeten doen in het weekend? Dat begrijpen wij. En daarom kun je snel en gemakkelijk een boeking plaatsen bij Hlprs voor een gescreende huishoudelijke hulp. Laat het huishouden over aan iemand anders en houd tijd over voor leuke dingen!

Wat doen de helpers?

Naast de standaard huishoudelijke taken, zoals stoffen, stofzuigen en dweilen , kunnen de schoonmaaksters nog veel meer! Bespreek met de huishoudelijke hulp wat er precies nog meer gedaan moet worden, denk hierbij aan de volgende taken:
Ramen wassen
Strijken
Wassen
Dweilen
Achteraf betaal je veilig via iDEAL of via automatische incasso. Geen zorgen om administratie, dit neemt Hlprs voor je uit handen. De helpers werken allemaal ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Zo hoef jij geen zorgen te hebben.

Hoe werkt Hlprs?

Op het platform van Hlprs selecteer je een dag en tijdstip waarop je de schoonmaakster wil ontvangen. Dat kan op basis van een wekelijkse opdracht, tweewekelijks of eenmalig. Vervolgens zie je in één overzicht alle helpers uit de buurt van De Bilt. Jij maakt zelf de keuze wie je graag zou willen. Vind je het lastig om te kiezen? Bekijk dan de beoordelingen die de helpers hebben ontvangen of kijk naar de verschillende badges die ze hebben. De helpers kunnen badges verdienen wanneer ze een cursus hebben gevolgd bijvoorbeeld of wanneer ze een aanvullende screening hebben doorlopen. Zo maken we de keuze makkelijk voor jou.
Wanneer je een hulp hebt geboekt die aansluit bij je wensen, kun je gemakkelijk contact met hem of haar opnemen via de chatfunctie op het platform. Handig om zo alvast eens te bespreken wat jouw verwachtingen precies zijn en leer elkaar zo al een beetje kennen!

De voordelen van Hlprs

Naast dat wij de administratie en facturatie voor je regelen, bieden wij ook de Hlprs Happiness Garantie aan. Dit is echt een garantie om happy van te worden! Wanneer je voor deze garantie kiest, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp. Het is optioneel, maar we zouden het zeker adviseren. De Hlprs Happiness Garantie is op basis van risk-sharing en dus eerlijker dan verzekeren!

Boek een huishoudelijke hulp in De Bilt

Wil jij na een drukke dag ook thuiskomen in een heerlijk schoon huis, boek dan snel een helper in de Bilt!
Heb je nog vragen? In ons Help Center vind je antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in De Bilt

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...