Huishoudelijke hulp Delft


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Delft bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Delft

Ben je niet meer in de mogelijkheid om zelf het huishouden te doen? Of zit je er simpelweg niet op te wachten na een lange dag of een drukke werkweek? Bij Hlprs begrijpen we dat! Daarom bieden wij de oplossing: binnen no-time kom je in contact met gescreende huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt.
De keuze voor de juiste helper maak je bij Hlprs helemaal zelf. Door het vooraf selecteren van een dag en tijd weet je zeker dat de schoonmaakster langskomt wanneer het jou het béste uitkomt. In een duidelijk overzicht zie je alle actieve helpers bij jou in de omgeving. Om de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we je graag een handje. Zo kun je bij iedere helper zien over welke badges hij of zij beschikt. Deze badges kan hij of zij verdienen door het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus. Ook is er de mogelijkheid om beoordelingen te lezen. We vragen al onze klanten, wanneer een helper daar aan slag is geweest, om een beoordeling te schrijven. Zo weet je precies wat je kunt verwachten!

Taken van de werkster

De schoonmaaksters poetsen erop los! Wanneer je dit wil, nemen ze je volledige huishouden onder handen. Naast basistaken, zoals het dweilen van vloeren en het afstoffen van meubels, kun je altijd vragen of ze ook andere zaken willen doen. Denk hierbij aan het wassen van ramen, opmaken van bedden of het strijken van wasgoed. Vaak voorkomende schoonmaakklusjes van de helpers:
Dweilen
Afstoffen
Stofzuigen
Strijken
Heb je de juiste helper gevonden? Neem gelijk contact op met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Ideaal om met de werkster alle schoonmaakklusjes al eens door te spreken. Je kan ook aangeven of er ergens extra aandacht aan besteed moet worden. Tegelijkertijd kun je al een beetje kennis met elkaar maken.

De Hlprs Happiness Garantie

Wil je er zeker van zijn dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de schoonmaakster? Dan hebben wij de perfecte garantie, hiervan wordt iedereen happy: de Hlprs Happiness Garantie! We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Doordat de helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis, werken zij volledig in het ‘wit’. Geen zorgen, je wordt hierdoor niet opgezadeld met stapels administratie. Dit neemt Hlprs voor je uit handen, zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de facturatie. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Dit doe je eenvoudig achteraf via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Huishoudelijke hulp Delft: boek direct!

Heb je nog vragen? Het antwoord hierop vind je vast in ons Help Center!
Besteed je vrije tijd weer aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp Delft!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Delft

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...