Huishoudelijke hulp Delfzijl


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Delfzijl bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Delfzijl

Ga jij ook liever iets leuks doen met vrienden en familie in plaats van het huis te moeten schoonmaken? Dat snappen we! Bij Hlprs kun je terecht voor een gescreende huishoudelijke hulp, voor structureel of eenmalig. Laat het huishouden aan een expert over en houd meer tijd over voor andere – leuke- dingen!

Hoe werkt het platform?

Via het Hlprs platform geef je eerst aan wanneer je huishoudelijke hulp zou willen en hoe vaak, eenmalig behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer je dit hebt aangegeven, zie je vervolgens in één overzicht alle huishoudelijke hulpen uit Delfzijl. Je kunt ook beoordelingen zien die de hulpen eerder hebben ontvangen en ook badges zijn zichtbaar. Badges kunnen door de helpers verdiend worden bij het doorlopen van een aanvullende screening of wanneer ze een relevante cursus hebben gevolgd. Uit dit overzicht kies je een aantal werksters die jou aanspreken. Wanneer een van hen de boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform.
Nadat je elkaar al een beetje hebt leren kennen, kan de hulp bij je gaan starten! Achteraf krijg je een factuur die je simpel en veilig kunt voldoen via iDEAL of een automatische incasso. Makkelijker kan bijna niet!

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

De huishoudelijke hulpen via Hlprs houden wel van een schoon huis! Natuurlijk kun je denken aan de basiswerkzaamheden, zoals stoffen, stofzuigen en dweilen, maar ook iets extra’s is mogelijk zoals ramen lappen. Veelvoorkomende taken:
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Wassen en strijken
Ramen lappen
De helpers werken allemaal ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis.

De Hlprs Happiness Garantie

Optioneel kun je, tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee is alles goed geregeld voor jou én de helper. De Hlprs Happiness Garantie keert uit wanneer er schade is of bij ziekte van de huishoudelijke hulp. Wat er overblijft, krijg je terug in de vorm van giftcards. Kies voor de Hlprs Happiness Garantie wanneer je gegarandeerd wilt zijn van 100% tevredenheid!

Boek een huishoudelijke hulp in Delfzijl!

Heb je nog vragen? Het antwoord hierop vind je vast in ons Help Center!
Een schoonmaakster die het huis onder handen komt nemen, klinkt natuurlijk wel erg aantrekkelijk. Boek daarom nu een huishoudelijke hulp in Delfzijl!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Delfzijl

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...