Huishoudelijke hulp Deventer


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Deventer bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Deventer

Geen tijd voor het huishouden? Of simpelweg geen zin in? Hlprs zorgt ervoor dat jij je niet meer druk hoeft te maken om het huishouden. Via het online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de regio Deventer. Zo bespaar jij je kostbare vrije tijd en kun je deze besteden aan andere -leuke-dingen.
Nadat je je voorkeur hebt aangeven voor een dag en tijdstip, zie je in één duidelijk overzicht alle actieve helpers bij jou in de buurt. Maak hieruit zelf de keuze voor een passende schoonmaakster. Jij weet namelijk zelf het allerbeste aan welke eisen een goede werkster moet voldoen! Om te zorgen dat deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk wordt, helpen we je uiteraard een handje. Zo maken we gebruik van badges en beoordelingen. Helpers kunnen badges verdienen door het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus. Naast badges lees je ook beoordelingen over de helpers. Deze beoordelingen zijn geschreven door diegenen die het dichtst bij het werk van de helper hebben gestaan: eerdere klanten. Zo weet je wat je van de schoonmaakster kunt verwachten. Makkelijker kunnen we het haast niet maken!

Wat neemt de helper onder handen?

De schoonmaaksters nemen maar al te graag je huishouden onder handen; stoffen, stofzuigen en dweilen. Naast deze basis schoonmaakkarweitjes helpen ze je ook graag met andere zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wassen van ramen, strijken van wasgoed en het opmaken van bedden. Na het boeken van de helper kun je gelijk met hem of haar contact opnemen via onze chatfunctie. Makkelijk om met elkaar door te spreken wat er allemaal moet gebeuren. Natuurlijk ook leuk om elkaar al een beetje te leren kennen!

Helper in het ‘wit’

Dienstverlening aan huis is de regeling waar alle helpers onder vallen. Hierdoor gaan zij bij jou volledig in het ‘wit’ aan het werk. Maak je niet druk, er zijn geen stapels administratie waar je je zorgen over hoeft te maken. Dit neemt Hlprs voor je uit handen. Het is heel makkelijk, het enige waar jij nog aan hoeft te denken is de betaling achteraf. Hierbij kun je gebruik maken van een automatische incasso of boek het bedrag eenvoudig over via iDEAL.
Heb je een geschikte huishoudelijke hulp gevonden? Dan kun je ook tegen een kleine bijdrage optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee garanderen we 100% tevredenheid. We verzekeren je ervan dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de werkster

Boek een huishoudelijke hulp in Deventer

Heb je nog vragen? Het antwoord hierop vind je vast in ons Help Center!
Besteed je vrije tijd aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Deventer!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Deventer

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...