Huishoudelijke hulp Dordrecht


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Dordrecht bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Dordrecht

Via Hlprs staat er binnen no-time een gescreende huishoudelijke hulp bij jou op de stoep. Wij begrijpen dat je na een lange dag of drukke werkweek niet meer op het huishouden zit te wachten. Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een werkster bij jou in de buurt. Om te zorgen dat de helper op een voor jou goed gelegen moment komt, selecteer je vooraf een datum en tijd. Wel zo makkelijk!
Op het platform zie je in één overzicht alle actieve helpers in de omgeving van Dordrecht. Hieruit kies je zelf een helper. De keuze voor een helper leggen we in jouw handen, omdat jij zelf als beste weet aan welke eisen een goede schoonmaakster moet voldoen. Natuurlijk proberen we deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kun je beoordelingen inzien en badges die de helpers hebben verdiend. Alle helpers hebben de mogelijkheid tot het verdienen van badges. Deze kunnen zij bijvoorbeeld verdienen door het volgen van een relevante cursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Ook lees je beoordelingen van eerdere klanten over de helper. Zo weet je wat je van de werkster kunt verwachten!

Wat doet de helper?

Jij beslist welke huishoudelijke taken er door de schoonmaakster onder handen worden genomen. De werksters helpen je met allerlei huishoudelijke karweitjes. Denk hierbij niet alleen aan de standaardtaken zoals stoffen, stofzuigen en dweilen. Ook andere zaken, bijvoorbeeld het wassen van ramen of het opmaken van bedden. Veel voorkomende taken van de helpers:
Afstoffen van meubels
Stofzuigen van kamer
Dweilen van vloeren
Wassen van ramen
Wanneer je een helper hebt geboekt, kun je gelijk contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Een handige manier om de schoonmaakklusjes alvast eens door te spreken. Geef bijvoorbeeld aan of er zaken zijn waar de werkster extra op moet letten. Natuurlijk ook een leuke manier om elkaar alvast een beetje te leren kennen.

Hlprs Happiness Garantie

de Hlprs Happiness Garantie: van deze garantie wordt iedereen happy! Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, maar ook voor de helper. Van deze garantie kun je optioneel gebruik maken, maar wij raden het zeker aan! We garanderen hier namelijk 100% tevredenheid mee. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle werkster die aan de slag gaan via Hlprs vallen onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Hiermee werken zij volledig in het ‘wit’. Hlprs neemt de administratie voor je uit handen, zo zorgen wij onder andere voor de facturatie. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling, boek het bedrag gemakkelijk achteraf over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Vragen of het boekingsproces? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Wij helpen je graag! Neem eenvoudig contact op door te chatten met een van onze medewerkers of stuur een mailtje.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Dordrecht!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Dordrecht

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...