Boek nu huishoudelijke hulp in Drachten


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Drachten bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Drachten

Heb jij na een lange werkweek ook totaal geen zin om het hele huis te moeten schoonmaken? Wij snappen dat en daarom hebben wij dé oplossing voor je: boek een gescreende schoonmaakster via ons online platform! Geef gewoon aan wanneer je iemand nodig hebt en kies zelf de schoonmaakster die jij hebt beste bij jou en jouw huishouden vindt passen. Simpel toch!

Wat betaal ik voor een huishoudelijke hulp?

Het uurtarief wordt door de helpers zelf bepaald, vaak is dit op basis van de eerdere werkervaring en de leeftijd. Tijdens het boeken, kun je per helper het uurtarief zien. Net als beoordelingen, een foto en een korte introductie.
Optioneel kun je, tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Wij houden van tevreden klanten en met deze garantie ben jij daar van verzekerd! Weet zo zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de poetsvrouw. Laat de hulp doorbetalen bij ziekte bijvoorbeeld. Of laat uitbetalen als de hulp per ongeluk schade heeft gemaakt bij jou in huis.
Bij Hlprs heb je niet te maken met bijkomende kosten, zoals abonnementskosten.

Wat voor werkzaamheden doen de helpers?

De werksters via Hlprs worden ‘helpers’ genoemd en terecht, want ze zijn er om jou te helpen! En dat doen ze graag. Ze laten jouw huis dan ook graag schoon achter. Veelvoorkomende werkzaamheden:
Stofzuigen
Meubels afstoffen
Sanitair schoonmaken
Ramen zemen
De werkzaamheden bepaal jij, want jij bent immers de opdrachtgever. Wellicht is het handig om vooraf een werkschema te maken, zodat de helper precies weet wat jij van hem of haar verwacht!

Werken de hulpen ‘wit’?

Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Helemaal ‘wit’ en legaal dus. Jij hebt geen omkijken naar de administratie of facturatie, dit neemt Hlprs voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling achteraf. De factuur van de gewerkte uren kun je gemakkelijk en veilig voldoen via iDEAL of een automatische incasso

Boek een huishoudelijke hulp in Drachten

Bij vragen of onduidelijkheden, raadpleeg dan gerust ons Help Center! Staat je vraag er niet tussen? Mail dan naar help@hlprs.nl
Wil jij geen tijd meer kwijt zijn aan het schoonmaken van je huis? Boek dan vandaag nog een huishoudelijke hulp in Drachten!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Drachten

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...