Boek nu huishoudelijke hulp in Dronten


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Dronten bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Dronten

Eindelijk weekend na een lange week werken? Wij begrijpen dat je dan niet meer zit te wachten op het huishouden. Hlprs zorgt ervoor dat jij je kostbare vrije tijd bespaart en kunt besteden aan andere -leuke- dingen. Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de omgeving van Dronten.

Hoe boek ik een helper?

Selecteer een dag en tijdstip waarop je de hulp zou willen ontvangen. Dat kan eenmalig zijn, maar het kan ook wekelijks of tweewekelijks. Vervolgens zie je in één duidelijk overzicht alle actieve werksters uit de omgeving Dronten. Jij bepaalt helemaal zelf welke helper er bij jou aan de slag gaat. Jij weet immers het beste aan welke eisen een goede huishoudelijke hulp moet voldoen. We proberen je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van deze keuze. Zo kun je beoordelingen van eerdere klanten lezen waar de helper aan de slag is geweest. Daarnaast maken we gebruik van badges. Helpers kunnen deze badges verdienen door het volgen van een cursus of het doorlopen van een aanvullende screening. De badges zijn per helper terug te vinden op het platform.
Per helper is ook het uurtarief in te zien dat zij vragen. De poetsvrouwen mogen namelijk zelf hun uurtarief bepalen, dit doen ze op basis van werkervaring en leeftijd bijvoorbeeld. Hlprs geeft ze hierin wat richtlijnen.

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

De werksters helpen je graag met allerlei huishoudelijke taken. Naast de basistaken, zoals stoffen en dweilen, kun je altijd vragen of ze een handje willen helpen met andere zaken. Enkele voorbeelden van andere klusjes die vaak worden uitgevoerd zijn strijken en het opmaken van bedden. Andere vaak voorkomende taken van de helpers:
Dweilen
Ramen lappen
Stofzuigen
Stoffen
Nadat de helper naar keuze jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je al direct contact opnemen met hem of haar. Bespreek hier de schoonmaakklusjes alvast een keer. Ook kun je aangeven of er zaken zijn waar de schoonmaakster extra aandacht moet geven. Natuurlijk is het ook een leuke manier om elkaar al een beetje te leren kennen.

De Hlprs Happiness Garantie

Uniek in Nederland: De Hlprs Happiness Garantie. Deze garantie, op basis van risk-sharing, is zeker een aanrader. Je weet op die manier namelijk zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de werkster, denk aan doorbetaling bij langdurige ziekte bijvoorbeeld. Wij verzekeren je van 100% tevredenheid wanneer je kiest voor deze garantie!
Alle helpers werken sowieso volkomen ‘wit’, namelijk volgens de Regeling dienstverlening aan huis. Je hebt bij ons geen omkijken naar de facturatie en administratie, dit nemen wij volledig voor je uit handen. Je betaalt bij ons altijd achteraf, bijvoorbeeld via iDEAL of een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Dronten!

Heb je nog vragen? Het antwoord hierop vind je vast in ons Help Center!
Waar wacht je nog op? Boek nu direct een huishoudelijke hulp in Dronten!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Dronten

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...