Boek nu huishoudelijke hulp in Harderwijk


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Harderwijk bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Harderwijk

Drukke week achter de rug? Wij begrijpen dat je dan in het weekend niet meer zit te wachten op het huishouden. Via het online platform van Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp bij jou in de buurt.
Vooraf selecteer je een dag en tijdstip waarop je graag wil dat de hulp langskomt. In één duidelijk overzicht zie je vervolgens alle actieve helpers in de regio Harderwijk. Kies zelf de huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw eisen. Door middel van badges en beoordelingen proberen we deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo hebben alle helpers de mogelijkheid tot het verdienen van badges. Deze kunnen zij verdienen nadat zij een aanvullende screening hebben doorlopen of een relevante cursus hebben gevolgd. De beoordelingen zijn gegeven door eerdere klanten waar de schoonmaakster heeft gewerkt, zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Wat neemt de helper onder handen?

Stoffen, stofzuigen en dweilen: een greep uit de standaard schoonmaakkarweitjes van de helpers. Naast deze basis taken weten de werksters ook raad met andere zaken in het huishouden. Voorbeelden hiervan zijn het opmaken van bedden, wassen van ramen en strijken van wasgoed. Nadat je een huishoudelijke hulp in Harderwijk hebt geboekt, kun je gebruik maken van de chatfunctie op het platform om met haar of hem te chatten. De ideale manier om met de helper alvast een keer door te spreken wat er allemaal moet gebeuren. Leer elkaar gelijk al een beetje kennen. Vaak voorkomende taken van de helpers:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Ramen wassen

100% tevredenheidsgarantie

We garanderen je 100% tevredenheid met de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie kun je optioneel gebruik maken, maar wij raden het zeker aan! Hiermee verzekeren we je dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de huishoudelijke hulp. Van deze garantie wordt iedereen happy!
Een geschikte schoonmaakster gevonden? Deze gaat bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag omdat alle helpers vallen onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Maak je geen zorgen om de administratie, zo neemt Hlprs bijvoorbeeld de facturatie voor je uit handen. Jij betaalt gemakkelijk achteraf via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Harderwijk!

Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Harderwijk!
Hulp nodig bij het boekingsproces? Of zijn er andere zaken nog niet helemaal duidelijk? De antwoorden op veelgestelde vragen kun je vinden in de helpdesk. Of neem eenvoudig contact op met een van onze medewerkers via help@hlprs.nl

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Harderwijk.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...