Boek nu een huishoudelijke hulp in Landsmeer


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Landsmeer bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Landsmeer via Hlprs

Na een drukke werkweek eindelijk tijd voor jezelf in het weekend! Oh, maar wacht.. je moet eigenlijk toch wel echt de badkamer schoonmaken. Vorige week was je er misschien ook al niet aan toe gekomen. Is dit herkenbaar voor je? In dat geval vind je misschien wel een oplossing via Hlprs. Je boekt namelijk heel snel én gemakkelijk een huishoudelijke hulp uit Landsmeer die binnen no-time die taken voor jou uit handen kan nemen.
Je kiest helemaal zelf wanneer er iemand bij jou aan de slag kan gaan en bepaalt ook nog eens wie dat is. Uiteindelijk weet jij ten slotte het beste wie er bij jouw huishouden en wensen past. Nadat je een voor jou goed moment hebt gekozen waarop de huishoudelijke hulp aan het werk zou kunnen gaan, zie je direct welke helpers er op dat moment beschikbaar zijn. Je kan vervolgens filteren op het uurtarief van de hulp, de beoordelingen of de afstand; net wat jij het belangrijkst vindt. Je kan het profiel van de verschillende schoonmaaksters zien en bekijken wat hun ervaring en motivatie is. Daarnaast zie je of hij/zij de aanvullende screening en cursus heeft doorlopen. Ook zie je wat de ervaring van andere klanten van deze schoonmaakhulp zijn.

Taken van de werkster

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei soorten huishoudelijke taken. Naast de basistaken zoals stoffen en dweilen, kun je ook altijd vragen of ze een handje helpen met strijken of het opmaken van bedden. Veel voorkomende taken van de helpers uit Landsmeer zijn:
Reinigen van interieur
Stofzuigen van kamers
Dweilen van vloeren
Afstoffen van meubels
Nadat je een helper hebt geboekt op een door jou geselecteerde dag en tijdstip, kun je direct contact opnemen met de door jou gekozen huishoudelijke hulp. Op het platform is hier namelijk een hartstikke handige chatfunctie voor. Spreek door wat er allemaal moet gebeuren, maak gelijk gebruik van de mogelijkheid om elkaar alvast een beetje te leren kennen.

100% Happiness

Van de Hlprs Happiness Garantie. wordt iedereen happy! Met deze optie garanderen we namelijk 100% tevredenheid. Ja, dit doen we echt! Wanneer je hiervoor kiest, weet je zeker dat alles goed geregeld is. Voor jou én voor de huishoudelijke hulp. Check gerust even de pagina voor wat meer info over deze extra verzekering.
De schoonmaakster die bij jou aan de slag gaat, werkt via de Regeling dienstverlening aan huis. Dankzij deze regeling kunnen de dienstverleners gewoon ‘wit’ bij jou werken, zonder dat je daar allerlei standaard werkgeverslasten voor krijgt. Hlprs neemt een deel van de administratie uit handen, bijvoorbeeld de facturatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf betalen. Dit kun je doen door een overboeking via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Huishoudelijke hulp in Landsmeer

Kunnen we je nog ergens mee helpen? We zijn happy to help! Via het Help Center vind je direct antwoord op je vragen. Uiteraard kan je ook altijd even een chatberichtje of een e-mail naar ons sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp uit Landsmeer!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Landsmeer.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...