Boek nu een huishoudelijke hulp in Boekel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Boekel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Boekel

Wij begrijpen dat je na een lange werkdag- of week totaal geen zin meer hebt in het schoonmaken van je huis. Hlprs heeft hier dé oplossing voor: schakel een huishoudelijke hulp in en laat het huishouden over aan iemand anders! Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende schoonmaakster in de buurt van Boekel!

Hoe werkt Hlprs?

Via ons platform boek je snel en gemakkelijk een huishoudelijke hulp voor elk gewenst moment. Selecteer wanneer je de hulp nodig hebt en vervolgens kun je uit een overzicht een geschikte helper uitkiezen. Bekijk bijvoorbeeld eerdere beoordelingen die ze hebben ontvangen. We adviseren altijd meerdere hulpen te selecteren, voor het geval een hulp de opdracht moet weigeren.
Wanneer een schoonmaakster naar keuze de klus heeft geaccepteerd, kun je gemakkelijk contact opnemen met hem of haar. Hier kun je de chatfunctie op het platform voor gebruiken. Dit is een handige manier om elkaar al een beetje te leren kennen en om de werkzaamheden te bespreken.
De helpers bepalen zelf hun uurtarief. Wij geven ze hierbij wel een richtlijn op basis van werkervaring en leeftijd.

Wat doen de helpers?

De werksters via Hlprs worden ‘helpers’ genoemd. En ze zijn er voor om jou te helpen! Ze nemen graag jouw gehele huis onder handen, denk hierbij niet alleen aan de basis huishoudtaken, maar ook iets extra’s is geen probleem. Vaak voorkomende werkzaamheden:
Stoffen, stofzuigen, dweilen
Wassen en strijken
Toiletten schoonmaken
Badkamer en keuken poetsen

100% tevredenheid

Wie wil dat nou niet? Als jij dat ook wil, dan kies je voor de Hlprs Happiness Garantie! Hiermee weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper, denk aan doorbetaling bij ziekte en bij schade. Dit alles is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
Alle schoonmaakhulpen werken volkomen ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Je weet dus zeker dat alles goed geregeld is, ook naar de administratie en facturatie heb je geen omkijken. Na de gewerkte uren krijg je gewoon een factuur van de gewerkte uren die je via iDEAL of automatische incasso kunt voldoen.

Boek een huishoudelijke hulp in Boekel

Bij vragen, neem dan gerust contact met ons op!
Geef het huishouden uit handen en schakel nu een huishoudelijke hulp in Boekel!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Boekel.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...