Boek nu huishoudelijke hulp in Drechterland


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Drechterland bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Drechterland

Wil jij meer tijd overhouden voor leuke dingen? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres! Logisch dat jij, na een drukke werkweek of in het weekend, geen zin meer hebt om je nog bezig te houden met het schoonmaken van je huis. Binnen no-time kom je via Hlprs in contact met een gescreende huishoudelijke hulp. In een duidelijk overzicht zie je in één oogopslag het aanbod van poetsvrouwen in de regio Drechterland. Maak vervolgens zelf de keuze welke huishoudelijke hulp het beste bij jou past.

Wat doet de helper?

De helpers verrichten naast standaard schoonmaakklusjes, zoals stoffen en dweilen, ook andere taken zoals strijken of het opmaken van bedden. Bijna niks is te gek voor ze! Veel voorkomende taken van onze werksters zijn:
Stofzuigen
Badkamer en toilet reinigen
Dweilen van vloeren
Afstoffen van meubels
Boek de helper op een dag en tijdstip naar keuze. Na de boeking kun je eenvoudig contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Handig om alvast door te spreken wat er allemaal schoongemaakt moet worden.
De helper bepalen zelf hun uurtarief. Het uurtarief is per helper in te zien tijdens de boeking. De uurtarieven kunnen per hulp verschillen, zo heeft de een misschien meer ervaring dan de ander bijvoorbeeld. Jij kiest helemaal zelf, daarom heb je altijd een schoonmaakster die past bij jouw prijsklasse.

De voordelen van Hlprs

Naast een schoon en fris huis, biedt een huishoudelijke hulp via Hlprs nog veel meer voordelen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om de administratie. Hlprs verzorgt de facturatie, jij hoeft alleen maar achteraf te betalen via iDEAL. Je kunt ook kiezen voor een automatische incasso. Daarnaast werken alle huishoudelijke hulpen via de Regeling dienstverlening aan huis, dus volledig ‘wit’. Fijn toch!
Wat wij ook aanraden is de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie weet je zeker dat alles voor jou én de schoonmaakster goed is geregeld. Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, ben jij gegarandeerd van 100% tevredenheid. Zo wordt jouw helper uitbetaald bij langdurige ziekte, maar vervalt ook het eigen risico bij de aansprakelijkheidsverzekering mocht jouw hulp per ongeluk schade maken. De Hlprs Happiness Garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.

Boek een huishoudelijke hulp in Drechterland!

Bij vragen of onduidelijkheden, raadpleeg dan gerust ons Help Center! Staat je vraag er niet tussen? Mail dan naar help@hlprs.nl
Wil jij geen tijd meer kwijt zijn aan het schoonmaken van je huis? Boek dan vandaag nog een huishoudelijke hulp in Drechterland!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Drechterland

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...