Boek nu een huishoudelijke hulp in Emmen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Emmen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Emmen

Na een lange dag geen tijd meer voor het huishouden? Of heb je er gewoon geen zin in? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Via het online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Zo zorgen we er samen voor dat jij je kostbare vrije tijd bespaart en deze kan besteden aan andere -leuke- dingen.
Op het platform selecteer je een dag en tijdstip waarop je de helper wil ontvangen. In een duidelijk overzicht zie je alle actieve helpers in de regio Emmen. Hieruit kun jij helemaal zelf een keuze maken. Wel zo fijn om de regie in eigen handen te houden wanneer je iemand binnen laat in je huis. Natuurlijk proberen we er alles aan te doen om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we onder andere door het gebruik van badges. Helpers kunnen badges verdienen voor het doorlopen van een aanvullende screening of het voltooien van een relevante cursus. Naast badges, vind je op het platform ook beoordelingen van andere klanten. Zo weet je wat je van de helper kunt verwachten.

Wat neemt de helper onder handen?

De werksters in Emmen helpen je graag met verschillende zaken in het huishouden. Naast de standaard schoonmaakkarweitjes, zoals stoffen en stofzuigen, nemen ze ook graag andere zaken onder handen. Denk hierbij aan het opmaken van bedden of het wassen van ramen. Na het boeken van een schoonmaakster kun je gelijk contact opnemen. Via de handige chatfunctie op het platform kun je de klusjes al eens doorspreken en tegelijkertijd alvast een beetje kennis met elkaar maken. Vaak voorkomende taken van de werksters:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Reinigen van de badkamer en toiletten

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie maken we 100% tevredenheid mogelijk! Hiermee verzekeren we jou ervan dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de huishoudelijke hulp. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte van de hulp, sleutelbescherming en ook valt het eigen risico weg bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering. We werken hiermee op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De schoonmaakster die jouw huishouden onder handen gaat nemen, doet dit volledig in het ‘wit’. Alle helpers vallen namelijk onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Geen zorgen, je wordt niet opgezadeld met stapels aan administratie. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is de betaling achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL betaling maak gebruik van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces? Neem eenvoudig contact op met de klantenservice, dit kan door te chatten met een van onze medewerkers of het sturen van een mailtje.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Emmen.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Emmen

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...