Boek nu huishoudelijke hulp in Hardinxveld-Giessendam


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hardinxveld-Giessendam bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Hardinxveld-Giessendam

Huishoudelijke hulp nodig in Hardinxveld-Giessendam? Zoek dan niet verder! Bij Hlprs ben je aan het juiste adres. Op ons platform kies je helemaal zelf een schoonmaakster die voldoet aan jouw wensen en die jou graag een handje helpt bij jouw huishouden. Waar wacht je nog op!
Natuurlijk is het fijn als de huishoudelijke hulp komt wanneer het voor jou het beste uitkomt. Via het platform selecteer je daarom eerst een dag en tijdstip waarop je de hulp zou willen ontvangen. Vervolgens zie je in één overzicht alle actieve helpers uit de buurt. De keuze voor een geschikte werkster leggen we volledig in jouw handen! Jij weet natuurlijk het beste aan wat voor eisen de hulp moet voldoen. Natuurlijk helpen we je wel een handje bij het maken van de beste keuze. Zo heeft iedere helper een eigen profiel die jij kunt bekijken voordat je je keuze maakt. In het profiel lees je iets over eerdere werkervaring, motivatie en bekijk je beoordelingen van andere klanten. Bekijk ook welk uurtarief de helper vraagt, zodat je altijd een hulp kiest die past bij jouw budget!
Nadat je een aantal favorieten hebt geselecteerd, krijg je een bericht wanneer een van hen jouw boeking heeft geaccepteerd. Vervolgens kun je direct met hem of haar contact leggen via de handige chatfunctie op het platform. Leer elkaar zo al een beetje kennen of bespreek de exacte werkzaamheden.

Aan wat voor werkzaamheden kan ik denken?

De helpers hebben jouw graag bij allerlei huishoudelijke taken, denk hierbij aan stoffen, stofzuigen en dweilen. Maar het is ook mogelijk om de hulp de ramen te laten lappen of eens de keukenkastjes goed schoon te maken. Ze draaien nergens hun hand voor om!
Dit zijn de veelvoorkomende klusjes die de werksters onder handen nemen:
Keuken en badkamer schoonmaken
Toiletten poetsen
Bedden verschonen
Stoffen, stofzuigen en dweilen

De Hlprs Happiness Garantie

Happy to help, dat is ons motto! Met de Hlprs Happiness Garantie ben jij dan ook sowieso verzekerd van happiness. Met deze garantie ben je verzekerd van allerlei risico’s en alles is goed geregeld voor jou én de helper. De garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
Wist je trouwens ook dat alle poetsvrouwen uit Hardinxveld-Giessendam werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis. Volledig wit dus. Bij Hlprs heb je geen omkijken naar de facturatie en administratie. Betalen doen je makkelijk achteraf via iDEAL. Automatische incasso is ook mogelijk.

Boek een huishoudelijke hulp in Hardinxveld-Giessendam!

Check snel welke toppers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn en laat je huis schoonmaken door iemand anders!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Hardinxveld-Giessendam.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...